Etiketter gör marknadsföringen enklare

Föreställ dig att du och barnen bakar till förestående klassresa, ett bak som ska säljas vid en marknad på torget eller vid valborgsfirandet. Ni bakar:https://www.land.se/mat-dryck/underbara-clara-tipsar-baka-och-mys-med-barnen-i-sommar ett antal olika produkter för att locka så många köpare som möjligt och går loss på recept för kanelbullar, muffins, schackrutor och allt möjligt annat som förhoppningsvis lockar till köp. Produkterna läggs sedan i påsar, helst genomskinliga för att verkligen förföra spekulanterna, och sedan bär det av till försäljningsplatsen där barnen ska sälja baken. Med all sannolikhet kommer barnen att få frågan vad som är i påsarna och det är det inte helt säkert att de kommer ihåg. Lösningen stavas etiketter.

Det finns en mängd olika typer av etiketter men en väldigt praktisk produkt är etiketter på rulle vilka är oerhört användbara. Du väljer själv vad det ska stå på etiketterna och rullarna är sedan väldigt lättanvända. Ni river snabbt loss en etikett och fäster på påsen och sparar på så vis massor av tid. Nu kan barnens potentiella köpare lätt identifiera vad som finns i påsen.

Skulle ni får etiketter över kan de med kreativitet och fantasi användas till halloweenfirandet:https://www.aftonbladet.se/family/a/dOal0j/basta-hacksen-i-halloween för att skapa fina och skojiga tillbehör. Addera ett spöke eller skelett för en extra touch!

Att baka och skapa tillsammans är en givande aktivitet och om det är för ett gott ändamål blir det än roligare!